Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Sepeli nopeasti Turun seudulla

Toimitamme sepeliä koti- ja mökkipihoille Turun seudulla. Käytä alla olevaa laskuria ja selvitä tarvitsemasi sepeli määrä ja sepeli hinta. Viimeistele tilaus helposti verkossa, niin saat tilauksen jopa seuraavaksi päiväksi! Sepeli soveltuu erinomaisesti piharakentamiseen, kuten leikkimökin tai terassin pohjaksi ja kivimuurin reunustoille. Lisäksi se sopii hyvin kapillaarikatkoihin, salaojiin ja maasuodattamiseen. Tarvittava kerrospaksuus riippuu sepelin laatuominaisuuksista ja työkohteen vaatimuksista. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua määrän arvioinnissa tai muissa asioissa! KYSY LISÄÄ SEPELISTÄ >

Kalliosta tai sorasta murskattu kiviaines, jonka yksittäinen kivi on noin 16-32mm halkaisijaltaan. Sepelistä on kaikkein hienoin aines sihdattu pois, jolloin se läpäisee vettä hyvin. Yksittäisen soran epätasaisuuden vuoksi sepeli pysyy hyvin paikallaan. Sepeliä käytetään muun muassa monenlaiseen piharakentamiseen, kuten erilaisten rakenteiden kuten leikkimökin tai terassin pohjaksi ja kivimuurin reunustoille. Lisäksi se sopii hyvin kapillaarikatkoihin ja maasuodattamiseen. Vaikka sepelissä ei ole hienoainesta, niin seulomisen takia sepelin päällä on aina hieman kivipölyä. Tarvittava kerrospaksuus riippuu sepelin laatuominaisuuksista ja työkohteen vaatimuksista. Huomioithan että tiettyä väriä ei voida luvata, sillä tuotteen väri riippuu tuotantopisteestä. Pääasiassa kiviaines on harmaata.

Koko*

16-32

Toimitettava määrä*

tn

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, soita minulle! Aki Grandell, 0400 798 224

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Hinta: 0,00 €

Sepelin ominaisuudet

Sepeli on kalliosta tai sorasta murskattua kiviaineista, jonka yksittäinen kivi on halkaisijaltaan noin 16-32 mm. Valikoimissamme on eri raekokoja erilaisiin tarkoituksiin: 4/8 sopii hyvin hiekoitussepeliksi, 8/16 soveltuu salaojiin rakennuspaikoille, jotka vaativat veden läpäisyä. 16/32 soveltuu samoihin kohteisiin, mutta on karkeampaa ja isompirakeisempaa kuin 8/16.

Materiaalista on poistettu kaikkein hienoin aines, joten se läpäisee hyvin vettä. Vaikka sepelissä ei ole hienoainesta, sen päällä on seulomisesta johtuen aina hieman kivipölyä. Yksittäiset sorat ovat kooltaan ja muodoltaan epätasaisia, joten ne pysyvät hyvin paikoillaan.

Sepeli on pääosin väriltään harmaata, mutta väri vaihtelee tuotantopisteestä riippuen. Emme siis pysty takaamaan tiettyä värisävyä.

Sepeli on ekologinen vaihtoehto

Sepelin tuotannossa syntyvät päästöt ovat alhaisemmat kuin monien muiden rakennusmateriaalien tuotannossa. Sepeliä voidaan myös helposti uusiokäyttää ja sen elinkaari on pitkä. Sepelimateriaali on 100% luonnollista ja se ei sisällä mitään teollisia kemikaaleja tai keinotekoisia aineita.

Sepelin toimitus seuraavana päivänä

Olemme tehneet sepelin ja muiden materiaalien tilaamisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Voit selvittää tarvittavan sepelin määrän kätevän laskurimme avulla ja tilata tuotteet suoraan verkosta kotiin tai mökkipihalle seuraavaksi päiväksi. Sepelin hinta määräytyy tilatun määrän ja toimitusosoitteen mukaan. Lähtökohtaisesti sepeli hinta on 12 euroa/tn.

Toimitamme materiaaleja ympäri vuoden Turun seudulla. Varmistathan, että kohteeseen pääsee kuorma-autolla, jotta toimitus saadaan ongelmitta perille. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä!

Tilaa sepeli paikalliselta toimijalta

Sepelikaupasta saat kaikki maa-ainekset maanrakentamiseen ja viherrakentamiseen Turun, Raision, Kaarinan, Liedon ja Naantalin alueilla. Meiltä saat sepelin lisäksi myös murskeet, hiekat ja mullat sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi salaojaremontteja Turun seudulla. Palvelemme asiakkaitamme aina ammattitaitoisesti, kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti.

Meiltä saat laadukkaat, paikalliset sepelituotteet, helpon tilauksen ja nopeat toimitukset! Mikäli tarvitset lisää tietoa aiheesta, lue lisää siitä, kuinka sepelin asennus tapahtuu.

OTA YHTEYTTÄ SEPELI TURKU >