Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Kuorikate kotiinkuljetuksella Turun seudulla

Toimitamme Kuorikatetta erilaisiin pihanrakennusprojekteihin Turun seudulla ja lähialueilla. Selvitä laskurin avulla tarvittava kuorikatteen määrä ja tilaa kätevästi verkossa. Toimitus tarvittaessa jopa seuraavana päivänä! Kuorikate on puhdasta ja tasalaatuista luonnon materiaalia. Kuorikate soveltuu erinomaisesti esimerkiksi istutusalueiden viimeistelyyn ja rikkaruohojen torjuntaan. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset apua määrän arvioinnissa. KYSY LISÄÄ Kuorikatteesta >

Kuorikate on puuainesta, joka on valmistettu kuusen tai männyn kaarnasta. Kuorikate suojaa mullan pintaa kuivumiselta ja liettymiseltä, ehkäisee rikkakasveja ja pitää maaperän lämmön ja kosteuden tasaisena. Sopiva kerros kuorikatetta vähentää kasvien kastelua ja vilkastuttaa kastematojen sekä muiden hyödyllisten pieneliöiden toimintaa. Kuorikate sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille, leikkialueille, sekä keittiöpuutarhaan. Kerros kuorikatetta helpottaa myös istutusalueiden siistinä pitämistä. Kuorikate kannattaa levittää kasvien juuristoalueelle heti istutuksen yhteydessä. Kerrospaksuus tulisi olla noin 3-7cm, jolloin se suojaa maata ja estää rikkakasvien itämistä. Katekangasta kannattaa laittaa kuorikatteen alle mikäli maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Kuorikatteen voi antaa maatua tai sen voi kompostoida.

Koko*

Kuorikate

Toimitettava määrä*

tn

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, soita minulle! Aki Grandell, 0400 798 224

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Hinta: 0,00 €

Kuorikatteen ominaisuudet

Kuorikate on puun kuorista valmistettua maa-ainesta, jota voidaan käyttää esimerkiksi istutusalueiden peittämiseen ja puutarhan koristeluun. Kuorikate sopii erinomaisesti kasvualustan ja maanpeitoksi, sillä se auttaa säilyttämään kosteuden maaperässä sekä ehkäisee rikkakasvien kasvua. Lisäksi kuorikate toimii hyvänä eristeenä lämpötilan vaihteluita vastaan. Kuorikatteella saat luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

Kuorikatteen toimitus seuraavana päivänä

Kuorikatteen tilaaminen verkkokaupastamme on erittäin nopeaa ja helppoa. Laske tarvittava määrä laskurimme avulla ja tee tilaus muutamassa minuutissa. Saat materiaalin suoraan työmaalle seuraavaksi päiväksi. Hinta määräytyy tilatun kuorikatteen määrän ja kohteen sijainnin mukaan. Lähtökohtaisesti kuorikatteen hinta on 47 euroa/m3.

Toimitamme kuorikatetta ja muita materiaaleja Turun seudulla, muun muassa Lietoon, Kaarinaan, Raisioon ja Naantaliin. Varmistathan, että tie tai piha-alue on riittävän kantava ja tilava, jotta kohteeseen pääsee ajamaan kuorma-autolla. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.

Tilaa Kuorikate paikalliselta toimijalta

Saat meiltä kaikki maa-ainekset maanrakentamiseen ja viherrakentamiseen Turun seudulla. Sepelikaupassa asiakkaita palvellaan ja opastetaan aina ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti. Meiltä saat Kuorikatteen lisäksi myös sepelitmurskeet ja mullat sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi salaojaremontteja ja tienrakennusta pitkällä kokemuksella erilaisissa kohteissa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, paikalliset tuotteet, helpon tilauksen ja nopeat toimitukset. Tutustu maa-aineksiin ja tee tilaus verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua tilauksen tekemisessä tai muussa asiassa!

----