Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Multa kotiin toimitettuna Turun seudulla

Toimitamme paikallista, laadukasta multaa koti- ja mökkipihoille Turun alueella. Laske tarvittava määrä multa laskurilla ja tee tilaus kätevästi verkossa. Toimitus jopa seuraavana päivänä! Istutusmulta on hyvä yleismulta puutarhakasvien istutuksiin, kuten pensaille, perennaistutuksille ja pihanurmikoille. Kyseessä on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu multa, joka luo hyvin vettä ja ravinteita pidättävän kasvualustan monille kasveille. Määrää laskiessa kannattaa huomioida, että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20 %. Mikäli tarvitset apua mullan määrän arvioinnissa, toimitukseen liittyen tai muissa asioissa, soita meille! SOITA 040 194 9189 >

Istutusmulta on hyvä yleismulta kaikkiin puutarhakasvien istutuksiin, kuten pensaille, perennaistutuksille ja pihanurmikoille. Se on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu multa, joka luo hyvin vettä ja ravinteita pidättävän kasvualustan monille kasveille. Istutusmullan kestävä ja ilmava rakenne helpottaa kasvien juurtumista. Määrää laskiessa ota huomioon, että tuote tiivistyy perustusvaiheessa noin 20%. Tuote tulisi käyttää mahdollisimman nopeasti toimituksen jälkeen, koska ravinnearvot muuttuvat, jos sitä varastoi. Jos kuitenkin varastoit multaa pidempään, niin huolehdithan, ettei siihen pääse tuulilevitteisiä rikkaruohoja. Kuorikatteella suojaamalla multa pysyy kosteana aurinkoisessakin säässä ja kasvit pysyvät virkeinä.

Koko*

Istutusmulta

Toimitettava määrä*

tn

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, soita minulle! Aki Grandell, 0400 798 224

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Hinta: 0,00 €

Mullan käyttö

Multa kannattaa käyttää mahdollisimman nopeasti toimituksen jälkeen, sillä ravinnearvot muuttuvat varastoinnin seurauksena. Mikäli multaa varastoidaan pidempään, kannattaa varmistaa ettei siihen pääse tuulilevitteisiä rikkaruohoja.

Istutusmullan kestävä ja ilmava rakenne helpottaa kasvien juurtumista. Kuorikatteella suojaamalla multa pysyy kosteana aurinkoisessakin säässä ja kasvit pysyvät virkeinä.

Mullan toimitus seuraavana päivänä

Saat haluamasi määrän multaa kotiinkuljetettuna seuraavaksi päiväksi suoraan tilausosoitteeseen. Ei minimitoimitusmääriä eli voit tilata juuri sen verran, mitä tarvitset. Laske määrä multa laskurilla, tee tilaus muutamalla napin painalluksella ja maksa kätevästi verkossa. Toimitukset ympäri vuoden Turun seudulla. Mullan hinta määräytyy tilausmäärän ja kohteen sijainnin perusteella. Lähtökohtaisesti mullan hinta on noin 13 euroa/m3.

Toimitukset tehdään pääsääntöisesti kuorma-autolla, joten varmistathan, että kohteeseen pääsee suurella ajoneuvolla. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että tie kestää ja auto mahtuu kääntymään. Mikäli sinulla on kysyttävää toimituksista tai muihin asioihin liittyen, otathan yhteyttä.

Tilaa laadukas multa paikalliselta toimijalta

Sepelikaupasta saat kaikki maa-ainekset maanrakentamiseen ja viherrakentamiseen. Palvelemme asiakkaitamme aina ammattitaitoisesti ja asiakkaan ehdoilla, jokaisessa tarpeessa. Toimimme Raisiosta käsin ja palvelemme asiakkaita koko Turun seudulla, kuten Naantalissa, Liedossa ja Kaarinassa.

Meiltä saat mullan lisäksi myös murskeet, hiekat ja sepelit sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Tarjoamme vain parhaita laatutuotteita paikallisilta toimijoilta. Lupaamme asiakkaillemme helpon tilauksen ja nopeat toimitukset!

OTA YHTEYTTÄ MULTA TURKU >