Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Murske ja kivituhka suoraan työmaalle Turun seudulla

Toimitamme mursketta monessa eri raekoossa koti- ja mökkipihoille ja tienrakennukseen Turun seudulla ja lähialueilla. Selvitä laskurin avulla tarvittava määrä ja viimeistele tilaus helposti verkossa. Toimitus saapuu perille jopa seuraavana päivänä! Karkeimmat kalliomurskeet (0/32, 0/63, 0/90 ja 0/125 mm) soveltuvat erinomaisesti teiden, katujen ja muiden väylien kantaviin ja jakaviin kerroksiin. Hienompia murskeita (0/11 ja 0/16 mm) käytetään esimerkiksi pihateiden, parkkialueiden, polkujen ja sorateiden pintakerroksissa. Kaikkein hienoin murske eli kivituhka (0/4 mm) soveltuu esimerkiksi laatoituksen ja kiveyksen saumoihin. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset apua esimerkiksi oikean raekoon tai määrän arvioinnissa! KYSY LISÄÄ MURSKEESTA >

Kalliosta murskattu karkea kiviaines, jonka yksittäinen kivi on noin 0-90mm halkaisijaltaan. Järeä murske toimii hyvin jakavana ja kantavana rakennekerroksena esimerkiksi erilaisille teille, pihoille, pysäköintialueille. Hyvin rakennettu kantava pohja ja sen päälle levitetty tasoitus parantaa kestävyyttä huomattavasti. Tarvittava kantavuus voidaan määrittää murskeen kerrospaksuudella. Minimikerrospaksuus 30 cm. Huomioithan että tiettyä väriä ei voida luvata, sillä tuotteen väri riippuu tuotantopisteestä. Pääasiassa kiviaines on harmaata.

Koko*

0-90

Toimitettava määrä*

tn

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, soita minulle! Aki Grandell, 0400 798 224

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Hinta: 0,00 €

Kivituhkan ja murskeen ominaisuudet

Murske on kalliosta tai sorasta murskattua maa-aineista, jota voidaan käyttää esimerkiksi teiden ja pihojen rakentamisessa. Valikoimissamme on murskevaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen, aina hienosta kivituhkasta raekokoon 0-200, joka on kaikkein karkein kalliomurske.

Kivituhka sopii esimerkiksi laatoituksen ja kiveyksen saumoihin, sillä se tiivistyy helposti ja pinnasta tulee kova ja sileä. Lisäksi rikkakasvit eivät viihdy kivituhkassa. Materiaali ei läpäise vettä, joten kallistukset kannattaa huomioida asennusvaiheessa. Kivituhka ei kestä kulutusta, joten se ei sovi laajojen alojen pintamateriaaliksi.

Kivituhkan ja murskeen toimitus seuraavana päivänä

Murskeen tilaaminen verkkokauppamme kautta on erittäin helppoa ja nopeaa. Valitse projektiisi sopiva raekoko, laske tarvittava määrä laskurimme avulla ja tee tilaus muutamassa minuutissa. Saat kiviaineksen suoraan työmaalle jo seuraavana päivänä. Huomioithan että tiettyä väriä ei voida luvata, sillä tuotteen väri riippuu tuotantopisteestä.

Kalliomurskeen tai kivituhkan hinta määräytyy tilausmäärän ja kohteen sijainnin mukaan. Lähtökohtaisesti murskeen hinta on 6 euroa/tn.

Toimitamme materiaaleja Turun seudulla vuoden ympäri. Varmistathan, että tie on riittävän kantava ja tilava, jotta kohteeseen pääsee ajamaan kuorma-autolla. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä!

Tilaa kivituhka ja murske paikalliselta toimijalta

Sepelikaupassa asiakkaita palvellaan aina ammattitaitoisesti, luotettavasti ja hyvässä hengessä. Meiltä saat murskeen ja kivituhkan lisäksi myös sepelit, hiekat ja mullat sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi tienrakennusta ja salaojaremontteja Turun seudulla.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, paikalliset tuotteet, helpon tilauksen ja nopeat toimitukset. Tutustu maa-aineksiin ja tee tilaus verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua tilauksen tekemisessä tai muussa asiassa!

OTA YHTEYTTÄ MURSKE TURKU >