Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Hiekka ja turvahiekka kotiinkuljetuksella Turun seudulla

Toimitamme hiekkaa erilaisiin pihanrakennusprojekteihin Turun seudulla ja lähialueilla. Selvitä laskurin avulla tarvittava hiekkamäärä ja tilaa kätevästi verkossa. Toimitus saapuu perille tarvittaessa jopa seuraavana päivänä! Turvahiekka on märkäseulottua, puhdasta ja tasalaatuista luonnon materiaalia. Sen yksittäinen aines on halkaisijaltaan 1-8 mm. Hiekka on pehmeää, pyöreärakeista ja tiivistymätöntä eikä siinä ole hienoa kivipölyä. Turvahiekka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi leikkikenttien alustaksi ja salaojiin. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset apua määrän arvioinnissa. KYSY LISÄÄ HIEKASTA >

Leikkihiekka on puhdas ja tasalaatuinen luonnon materiaali, jonka yksittäinen aines on 0-4mm halkaisijaltaan. Hiekka on mainio sopivan rakeisuuden ja kosteuden vuoksi lasten hiekkalaatikoihin. Siitä muovautuu parhaimmat hiekkalinnat ja -kakut! Sen lisäksi hiekkaa voidaan käyttää rannalla ja se on hyvä alusta mm. beach volley- ja rantajalkapallokentille. Hiekan pinnasta saa hyvin tiivistyvän, mutta pehmeän alustan. Tämän lisäksi hiekka sopii hyvin pihakivien ja -laattojen asennukseen ja saumakseen eli toimii myös asennushiekkana. Saumauksen tulee olla vähintään 5mm tai enemmän. Leikkihiekalla voi myös ilmata nurmikkoa. Tee nurmikkoon reikiä tähän tarkoitetulla työvälineellä tai esimerkiksi talikolla. Näin nurmen juurakko saa happea ja ravinteita. Levitä pintaan ohut kerros leikkihiekkaa, jolloin ilmauksen hyödyt pysyvät pidempään ja nurmikko voi paremmin!

Koko*

Leikkihiekka

Toimitettava määrä*

tn

Mikäli tarvitset apua tilauksesi kanssa, soita minulle! Aki Grandell, 0400 798 224

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Hinta: 0,00 €

Turvahiekan käyttökohteet

Turvahiekka ei tiivisty, vaan pysyy ilmavana ja pehmeänä, joten se toimii hyvin iskunvaimentimena esimerkiksi keinujen, kiipeilytelineiden ja leikkikenttien alla. Hiekka soveltuu hyvin alustaksi myös eläinten, kuten koirien ja hevosten, aitauksiin.

Turvahiekkaa voidaan käyttää myös salaojissa, sillä se läpäisee vettä. Lisäksi hiekka soveltuu rannoille, mutta pohjalle kannattaa asentaa suodatinkangas tai jokin muu peite.

Hiekalla voidaan myös ilmata nurmikkoa. Kun nurmikkoon tehdään reikiä ja pinnalle levitetään ohut kerros turvahiekkaa, nurmikon juurakko saa paremmin happea sekä ravinteita ja voi paremmin. Hiekkaa voidaan sekoittaa myös kasvimaan joukkoon, mikäli se vaatii kuohkeuttamista.

Hiekan toimitus seuraavana päivänä

Hiekan tilaaminen verkkokaupastamme on erittäin nopeaa ja helppoa. Laske tarvittava määrä laskurimme avulla ja tee tilaus muutamassa minuutissa. Saat materiaalin suoraan työmaalle seuraavaksi päiväksi. Hinta määräytyy tilatun hiekkamäärän ja kohteen sijainnin mukaan. Lähtökohtaisesti hiekan hinta on 22 euroa/tn.

Toimitamme turvahiekkaa ja muita materiaaleja Turun seudulla, muun muassa Lietoon, Kaarinaan, Raisioon ja Naantaliin. Varmistathan, että tie tai piha-alue on riittävän kantava ja tilava, jotta kohteeseen pääsee ajamaan kuorma-autolla. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.

Tilaa hiekkaa paikalliselta toimijalta

Saat meiltä kaikki maa-ainekset maanrakentamiseen ja viherrakentamiseen Turun seudulla. Sepelikaupassa asiakkaita palvellaan ja opastetaan aina ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti. Meiltä saat hiekan lisäksi myös sepelit, murskeet ja mullat sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi salaojaremontteja ja tienrakennusta pitkällä kokemuksella erilaisissa kohteissa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, paikalliset tuotteet, helpon tilauksen ja nopeat toimitukset. Tutustu maa-aineksiin ja tee tilaus verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua tilauksen tekemisessä tai muussa asiassa!

OTA YHTEYTTÄ HIEKKA TURKU >