Määrälaskuri

cm

Yhteensä: 0 m³ / 0 tonnia

Huomioithan, että määrälaskurin tulos on ohjeellinen

Hiekka kotiinkuljetuksella Turun seudulla

Toimitamme hiekkaa erilaisiin pihanrakennusprojekteihin Turun seudulla ja lähialueilla. Selvitä laskurin avulla tarvittava hiekkamäärä ja tilaa kätevästi verkossa. Toimitus saapuu perille tarvittaessa jopa seuraavana päivänä! Turvahiekka on märkäseulottua, puhdasta ja tasalaatuista luonnon materiaalia. Sen yksittäinen aines on halkaisijaltaan 1-8 mm. Hiekka on pehmeää, pyöreärakeista ja tiivistymätöntä eikä siinä ole hienoa kivipölyä. Turvahiekka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi leikkikenttien alustaksi ja salaojiin. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset apua määrän arvioinnissa. KYSY LISÄÄ HIEKASTA >

Turvahiekka on tarkkaan seulottu puhdas ja tasalaatuinen luonnon materiaali, jonka yksittäinen aines on 1-8mm halkaisijaltaan. Tarkan seulauksen ansiosta hiekka on pehmeää, tiivistymätöntä ja pyöreärakeista. Hiekassa ei ole hienoa kivipölyä pesun takia. Hiekka sopii erinomaisesti keinujen, kiipeilytelineiden ja leikkikenttien alustaksi, koska hiekka ei tiivisty ja pysyy aina pehmeänä. Hiekkaa toimii siis hyvin iskunvaimentimena. Kerrospaksuus tulisi olla noin 30-50cm. Sen lisäksi hiekkaa voidaan käyttää esimerkiksi salaojiin, koska se läpäisee vettä. Myös rannalla hiekka toimii, mutta tällöin pohjalla tulee olla suodatinkangas tai muu vastaava peite. Hiekka sopii myös usein eläinten aitausten alustana. Mm. hevosille ja koirille hiekka on usein miellyttävän tuntuista, mutta pidäthän huolta, ettei eläimet syö hiekkaa. Turvahiekalla voi myös ilmata nurmikkoa. Tee nurmikkoon reikiä tähän tarkoitetulla työvälineellä tai esimerkiksi talikolla. Näin nurmen juurakko saa happea ja ravinteita. Levitä pintaan ohut kerros leikkihiekkaa, jolloin ilmauksen hyödyt pysyvät pidempään ja nurmikko voi paremmin! Jos kasvimaa on savista ja mutaista, voi se vaatii kuohkeuttamista. Turvahiekka sopii myös tähän. Käännä maan joukkoon hiekkaa, jotta se sekoittuu tarpeeksi.

Koko*

Turvahiekka

Toimitettava määrä*

tn

Toimitustiedot

Kippauspaikka ja toimitusosoite liittyvät kaikkiin tilauksen tuotteisiin

Kippauspaikka

Hinta: 0,00 €

Turvahiekan käyttökohteet

Turvahiekka ei tiivisty, vaan pysyy ilmavana ja pehmeänä, joten se toimii hyvin iskunvaimentimena esimerkiksi keinujen, kiipeilytelineiden ja leikkikenttien alla. Hiekka soveltuu hyvin alustaksi myös eläinten, kuten koirien ja hevosten, aitauksiin.

Turvahiekkaa voidaan käyttää myös salaojissa, sillä se läpäisee vettä. Lisäksi hiekka soveltuu rannoille, mutta pohjalle kannattaa asentaa suodatinkangas tai jokin muu peite.

Hiekalla voidaan myös ilmata nurmikkoa. Kun nurmikkoon tehdään reikiä ja pinnalle levitetään ohut kerros turvahiekkaa, nurmikon juurakko saa paremmin happea sekä ravinteita ja voi paremmin. Hiekkaa voidaan sekoittaa myös kasvimaan joukkoon, mikäli se vaatii kuohkeuttamista.

Hiekan toimitus seuraavana päivänä

Hiekan tilaaminen verkkokaupastamme on erittäin nopeaa ja helppoa. Laske tarvittava määrä laskurimme avulla ja tee tilaus muutamassa minuutissa. Saat materiaalin suoraan työmaalle seuraavaksi päiväksi. Hinta määräytyy tilatun hiekkamäärän ja kohteen sijainnin mukaan. Lähtökohtaisesti hiekan hinta on 22 euroa/tn.

Toimitamme turvahiekkaa ja muita materiaaleja Turun seudulla, muun muassa Lietoon, Kaarinaan, Raisioon ja Naantaliin. Varmistathan, että tie tai piha-alue on riittävän kantava ja tilava, jotta kohteeseen pääsee ajamaan kuorma-autolla. Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä.

Tilaa hiekkaa paikalliselta toimijalta

Saat meiltä kaikki maa-ainekset maanrakentamiseen ja viherrakentamiseen Turun seudulla. Sepelikaupassa asiakkaita palvellaan ja opastetaan aina ammattitaitoisesti ja yksilöllisesti. Meiltä saat hiekan lisäksi myös sepelit, murskeet ja mullat sekä tarvittaessa myös kattavat maanrakennuspalvelut. Toteutamme esimerkiksi salaojaremontteja ja tienrakennusta pitkällä kokemuksella erilaisissa kohteissa.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat, paikalliset tuotteet, helpon tilauksen ja nopeat toimitukset. Tutustu maa-aineksiin ja tee tilaus verkkokaupan kautta. Ota yhteyttä, mikäli kaipaat apua tilauksen tekemisessä tai muussa asiassa!

OTA YHTEYTTÄ HIEKKA TURKU >